Stoiximan Super League

Σπανός: «Μέχρι τέλος της εβδομάδας, θα θέλαμε άλλες δύο μεταγραφές»

Τον στόχο της ομάδας να ολοκληρώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας άλλες δύο μεταγραφές αποκάλυψε ο Γιώργος Σπανός με δηλώσεις του στην πρώτη επίσημη προπόνηση του Ατρόμητου.

Δυναμικά θέλει να συνεχίσει στο μεταγραφικό παζάρι ο Ατρόμητος, όπως φανέρωσε μέσω των δηλώσεων του ο Γιώργος Σπανός.

Ο διοικητικός ηγέτης των Περιστεριωτών τόνισε ότι η ομάδα παλεύει να κλείσει άλλους δύο παίκτες μέχρι το τέλος της εβδομάδας, λέγοντας πως στόχος είναι να συμπληρωθεί το 90% του ρόστερ.

Αναλυτικά:

«Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν και είναι πάντα υψηλοί. Θέλουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα που θα μας δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο. Ο πιο άμεσος στόχος είναι η Ευρώπη και πρέπει να πιάσει επιτέλους ο κόπος μας τόπο.

Εμείς θέλουμε να ενισχύσουμε όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω να έχουμε ολοκληρώσει μία με δύο μεταγραφές ακόμα.

Θέλουμε να πάμε στην Αυστρία και να είμαστε στο 90% και από εκεί και πέρα θα δούμε τι κενά θα υπάρχουν και πως θα τα καλύψουμε. Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με καλές ομάδες. Θα πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι για να αντέξουμε αυτό τον μαραθώνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x