Ανταγωνιστικό θεωρεί ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, πως θα είναι το νέο πρωτάθλημα ενώ ανέφερε πως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα της ομάδας του είναι τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

«Είναι ένα καινούριο σύστημα, όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, θα παίξουμε όλοι με όλους, εύχομαι να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε play off και play out με όλες τις ομάδες δυνατές και ένα πρωτάθλημα που θα έχει ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρσι, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, οι ομάδες όλες κάνουν μεταγραφές, έχουν δυναμώσει και θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα», είπε αρχικά.

«Σε πρώτη φάση εμείς στον Ατρόμητο είμαστε επικεντρωμένοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδι, άρα έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες και θα κοιτάξουμε με τη σειρά τους αγώνες. Έχουμε 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλουμε να ρίξουμε όλο το βάρος και τη σκέψη εκεί, θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και όταν έρθει η ώρα θα κοιτάξουμε και το πρωτάθλημα», ανέφερε μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.