Super League 2

Σπανός: «Σε κάθε ματς να παρουσιαζόμαστε σαν είναι το τελευταίο της σεζόν»

Ικανοποιημένος από την νίκη του Άρη στην πρεμιέρα της Football League έμεινε ο Δημήτρης Σπανός, λέγοντας πως η ομάδα του πρέπει να καθαρίζει τα παιχνίδια με αντιπάλους όπως ο Αιγινιακός.

Να βλέπουν οι παίκτες του Άρη κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο της σεζόν, είναι η απαίτηση του Δημήτρου Σπανού όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά την νικηφόρα πρεμιέρα στην Football League.

«Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για εμάς και δείξαμε ότι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε από νωρίς, πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες πιέσαμε παντού. Μια πολύ καλή πρεμιέρα για την ομάδα ύστερα από την στεναχώρια μας στο παιχνίδι κυπέλλου. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για την προσπάθεια που κάνει, η οποία είναι πολύ καλή τα τελευταία χρόνια με νέα παιδιά», είπε αρχικά.

Για το ευρύ σκορ: «Πήραμε ψυχολογία, έχω πει στους παίκτες μου, ότι πρέπει να παρουσιαζόμαστε σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Το κερδίζεις και ανεβαίνεις κατηγορία που αυτός έτσι και αλλιώς είναι ο στόχος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x