Super League 2

Σπανός: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας»

Για την εμφάνιση του Άρη στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου απολογήθηκε στους οπαδούς ο

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ήταν ένα κακό απόγευμα για μας σ’ ένα κλειστό παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι το να δημιουργήσουμε, δεν τα καταφέραμε και ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν έγιναν ευκαιρίες παρά μόνο προϋποθέσεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερό μας από την ημέρα που ήρθα στον Άρη. Στο δεύτερο δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις… Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί θέλαμε τη νίκη και δεν την πήραμε. Για μας έχει αξία να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έπαιξαν σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ευχαριστούμε επίσης και τον κόσμο μας. Του ζητάμε συγγνώμη και υποσχόμαστε να επανορθώσουμε», είπε.

Για τη μη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στο βασικό σχήμα: «Κάποια πράγματα δεν τα ξέρετε. Ο Διαμαντόπουλος είχε πρόβλημα τις τελευταίες δύο ημέρες, είχε πυρετό και θεώρησα προτιμότερο να μας βοηθήσει για κάποια λεπτά και να τον έχουμε την Τετάρτη. Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε».

Για το ότι ο Μιχάλης Μπαστακός ήταν εκτός αποστολής, παρά την ασθένεια του Διαμαντόπουλου: «Υπήρχε ο Διαμαντόπουλος. Όταν ένας προπονητής βγάζει τη 18αδα θα πρέπει να εξετάσει κάποια πράγματα».

Για την κατοχή του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν παίζει σημαντικό ρόλο η κατοχή αλλά εμείς θέλουμε να την έχουμε. Δεν τους της δώσαμε, μας την πήραν»

Για το ότι ο Βαγγέλης Πλατέλλας είχε ρόλο επιτελικού μέσου : «Από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα, δύο στοιχεία μας λείπουν. Το εύκολο γκολ και η δημιουργία του εύκολου γκολ. Έχω κάνει πολλές αλχημείες για να βοηθήσω την ομάδα. Εδώ που φτάσαμε, δεν μ’ ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση όσο το αποτέλεσμα. Ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός, δεν μπορούσε να πάρει την μπάλα και να παίξει όπως ήθελε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x