Stoiximan Super League

Σπάτα μεν, αλλά…

Προτεραιότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να μείνει η ΑΕΚ στα Σπάτα. Με τους δικούς του, όμως, όρους. Αυτούς που ήδη (με δυνατό χαρτί και την ύπαρξη εναλλακτικών λύσεων) έχει διαμηνύσει στον Νοτιά.

Η αναγεννημένη ΑΕΚ που σχεδιάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει… όλη την καλή πρόθεση να παραμείνει στα Σπάτα. Και καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι τα βελτιωτικά έργα που ήδη έχει ξεκινήσει στις εγκαταστάσεις.

Ωστόσο για να συνεχίσει να προπονείται σ’ αυτές, την ίδια καλή διάθεση θέλει να διαπιστώσει ο «τίγρης» και από την πλευρά του Νίκου Νοτιά. Όχι μόνο με λόγια, αλλά και εμπράκτως.

Μπορεί λοιπόν ο Βασίλης Σίμος στην κουβέντα που είχε το βράδυ της Πέμπτης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μετέφερε την επιθυμία του εντολέα του να συνεχίσει να φιλοξενεί την ΑΕΚ -και ο Σερβοέλληνας από την πλευρά του να του ανέλυσε το πλάνο των εργασιών που σχεδιάζονται- ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δεχθεί τις προϋποθέσεις που τίθενται από την πλευρά Μελισσανίδη.

Ήτοι να ξεχάσει το ενοίκιο 600.000 ευρώ που ίσχυε μέχρι σήμερα, αλλά και να συμμετάσχει οικονομικά στα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν ώστε οι εγκαταστάσεις να εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες του συλλόγου (από την πρώτη ομάδα ως τις ακαδημίες).

Μια πρώτη κουβέντα εξάλλου για το όλο θέμα, Μελισσανίδης και Νοτιάς φέρονται να την είχαν από το βράδυ της Πέμπτης. Εφόσον λοιπόν η αμοιβαία διάθεση συνεργασίας σφραγιστεί και στην τελική -και κρίσιμη- επαφή τους η ΑΕΚ θα μείνει στα Σπάτα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα φανεί αν και κατά πόσο έχουν βάση τα σενάρια που θέλουν την «Ένωση» να κοιτά και την περίπτωση της Παιανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x