Champions League

Σπάθας στον ΣΠΟΡ FM: «Σωστά έδωσε το πέναλτι ο διαιτητής στη Ρεάλ»

Την πολυσυζητημένη απόφαση του Μάικλ Όλιβερ στον προημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Γιουβέντους σχολίασε ο πρώην διαιτητής, Γιάννης Σπάθας, στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σωστή ήταν η υπόδειξη του πέναλτι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στον προημιτελικό με τη Γιουβέντους, όπως σχολίασε ο Γιάννης Σπάθας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην διαιτητής στην εκπομπή «Να τα λέτε, να τα γράφετε» του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου

Για το πέναλτι με το οποίο πήρε την πρόκριση η Ρεάλ: «Όταν είναι πέναλτι, πρέπει να δοθεί. Με το πόδι, με τα χέρια, έσπρωξε. Τι άλλο έπρεπε να κάνει για να δοθεί; Ήθελα και εγώ να δω λίγη μπάλα ακόμα. Γιατί να τους πάει στην παράταση αν είναι πέναλτι. Για εμένα ήταν πέναλτι και σωστά δόθηκε».

Για την αποβολή του Τζανλουίτζι Μπουφόν: «Μπορεί επειδή τον έσπρωξε, δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε ανάμεσά τους…».

Για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Στη Ρωσία δεν υπάρχει άγγλος διαιτητής. Αυτός ο διαιτητής είναι πιο νέος από τους δικούς μας και έφτασε να σφυρίζει έναν προημιτελικό του Champions League».

Για το VAR που μας έρχεται του χρόνου: «Εγώ έφυγα από την διαιτησία και έχω πάει στους παράγοντες. Αν την ώρα που βλέπει αυτός το VAR κάνει λάθος εκτίμηση και δώσει λάθος απόφαση ο διαιτητής, τι κάνουμε; Το βλέπω πολύ επικίνδυνο. Άσε το ποδόσφαιρο να συνεχιστεί έτσι το άθλημα… Και εμείς έτσι μεγαλώσαμε. Αν είναι καλό για το ποδόσφαιρο, θα πούμε ότι είναι καλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x