Πορτογαλία

Σπόρτινγκ με καρδιά αλλά χωρίς άμυνα πριν τον Ολυμπιακό!

«Πύρρειος» νίκη για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Ch. League να επικρατεί 3-2 της Φεϊρένσε με πέναλτι στο 90’+8’ αλλά και να δείχνει πως έχει χτυπητές αδυναμίες.

«Καθάρισε» με τα χίλια ζόρια τη Φεϊρένσε και έρχεται στο Φάληρο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακός στο πρώτο ματς του Champions League επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Φεϊρένσε (κάνοντας το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα), με το γκολ της νίκης να έρχεται στο 90’+8’ με πέναλτι του Ντοστ. Σαφέστατο πρόβλημα στην άμυνα για τη Σπόρτιγνκ, που μπροστά πετάει φωτιές. Τραυματίστηκε ο Πιτσίνι και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Αρκετά κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στο «Μαρτσολίνο ντε Κάστρο». Οι φιλοξενούμενοι είχαν για περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, με το ποσοστό να αγγίζει το 60%, όμως δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Στο στρατόπεδο της αντίπαλου του Ολυμπιακού επικρατεί αγωνία για τον τραυματισμό του Πιτσίνι. Ο Ιταλός μπακ αποχώρησε τραυματίας στο 22ο λεπτό, με τον Ζέσους να βάζει στη θέση του τον μεσοεπιθετικό Ρουίζ και να περνάει τον Μπατάλια στο δεξί άκρο της άμυνας. Πάντως, παρά την κατοχή, ο Ρουί Πατρίσιο είχε περισσότερη δουλειά από τον Σέκο καθώς χρειάστηκε να επέμβει σε δύο επικίνδυνα σουτ των παικτών του Νούνο Σάντος, που στηρίζονταν στις αντεπιθέσεις.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τα «λιοντάρια» έφτιαξαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο ματς, όμως ο γκολκίπερ της Φεϊρένσε έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπρούνο Φερνάντες. Δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο, όμως, λίγο αργότερα, με την Σπόρτινγκ να «χτυπάει» δις σε διάστημα δύο λεπτών με δράστες του Κόατες και Μπρούνο Φερνάντες.

Η απάντηση της Φεϊρένσε ήταν άμεση καθώς στο 69ο λεπτό μείωσε με τον Σίλβα και ο Ετέμπο στο 80’ ισοφάρισε σε 2-2, σοκάροντας τα «λιοντάρια». Το ματς στα τελευταία λεπτά έγινε ροντέο, οι δύο ομάδες είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά η Σπόρτινγκ κατάφερε να… κλέψει το τρίποντο! Ήταν το 6ο λεπτό όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων σε μαρκάρισμα του Λουίς Ρότσα στον Κόατες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπας Ντοστ, γράφοντας το τελικό 3-2!

Σπόρτινγκ: Ρούι Πατρίσιο, Πιτσίνι (24’ Ρουίς / 85’ Ιούρι Μεδέιρος), Κόατες, Ματιέ, Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Μπατάλια, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ακούνια (85’ Ντουμπιά), Ντοστ.


Sebastian Coates Goal HD - Feirense 0-1... από jason-pitt1


Bruno Fernandes Goal HD - Feirense 0-2 Sporting... από jason-pitt1


Goal HD - Feirense 1-2 Sporting 08.09.2017 από sportvideostv2


Amazing Goal Etebo O. (2:2) Feirense vs... από billiemccarroll


Bas Dost Goal HD - Feirense 2-3 Sporting Lisbon... από billiemccarroll

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x