Αγγλία

«Στα 250 εκατ. ευρώ η τιμή του Κέιν, αν η Τότεναμ δεν κατακτήσει κάποιο τρόπαιο»

Το μεγάλο αστέρι της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, θέλει να κρατήσει στο Λονδίνο ο πρόεδρος Ντάνιελ Λέβι.

Έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε απειλή για τον Χάρι Κέιν είναι ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι.

Σύμφωνα με την «Telegraph», το αφεντικό των Λονδρέζων σκοπεύει να ζητήσει το ποσό των 250 εκατ. ευρώ από τις ομάδες που έχουν στο στόχαστρο τους τον ποδοσφαιριστή. Ειδικά, αν η χρονιά τελειώσει δίχως κάποιο τίτλο για τα «σπιρούνια».

Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο Κέιν στο παρελθόν, είχε αναφέρει ότι θέλει να ξεκινήσει να κατακτά και ομαδικούς τίτλους πέρα από τις ατομικές διακρίσεις. Λόγια που θορύβησαν τον Λέβι.

Ο πρόσφατος αποκλεισμός των Λονδρέζων από τη Κόλτσεστερ για το Carabao Cup, ανησύχησε τους διοικούντες τον «Spurs», καθώς είδαν ένα στόχο της ομάδας να κάνει «φτερά», με τον Λέβι να ανεβάζει τόσο πολύ τις απαιτήσεις του για τον Άγγλο φορ, ώστε να αποτρέψει άλλους συλλόγους να προσεγγίσουν τον παίκτη, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης του.

Ο Κέιν, πάντως, έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Τότεναμ μέχρι το 2024, αλλά η λήξη των συμβολαίων παικτών όπως των Έρικσεν, Αλντερβάιλερντ και Βερτόγκεν, καθιστά επιτακτική την ανάγκη παραμονής του Άγγλου επιθετικού στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x