Stoiximan Super League

Στα 60 μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του το… wonderkid του Αστέρα Τρίπολης! (pic)

Στη λίστα με τα 60 μεγαλύτερα ταλέντα των παικτών που έχουν γεννηθεί το 2000 συμπεριέλαβε η Guardian τον 17χρονο ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Αντζουλάς.

Μία πολύ σημαντική διάκριση δέχθηκε ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Αντζουλάς.

Ο νεαρός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στη λίστα της Guardian η οποία περιλαμβάνει τους 60 πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2000.

Την ίδια διάκριση είχαν παραλάβει στο παρελθόν κατά σειρά οι Λάζαρος Λάμπρου το 2014, Δημήτρης Λημνιός το 2015 και Αντώνης Στεργιάκης το 2016.

Μάλιστα η φωτογραφία του 17χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή συνοδεύεται από το εξής κείμενο:

Ψηλός, δεξιοπόδαρος και έξυνος, ο Αντζουλάς διαφέρει από την συνηθισμένη περιγραφή του δυναμικού Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Ικανός να διαβάσει το παιχνίδι σαν μέσος, οι τοποθετήσεις και η αντίληψη είναι τα δυνατά του σημεία, κάτι που υποκαθιστούν την έλλειψη ταχύτητας.

Ο Αντζουλάς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Αύγουστο, έχοντας οδηγήσει την ομάδα U-20 του Αστέρ Τρίπολης στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου τον είδαν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Έχει καθιερωθεί ως βασικός τα τελευταία δύο χρόνια στην Εθνική ομάδα U-17 και ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην νίκη - έκπληξη επί της Ισπανίας (1-0) τον περασμένο Μάρτιο.


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x