Γενικά

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Συλλόγων Αλ Χιλάλ και Μοντερέι

Η Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Συλλόγων με γκολ του Γκομίς, 1-0 την Εσπεράνς. Δύσκολη νίκη 3-2 της Μοντερέι με την Ελ Σαντ κόντρα σε Λίβερπουλ στους "4".

Η Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία θα είναι η αντίπαλος της Φλαμένγκο στον 1ο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Τρίτη 17/12, αφού επικράτησε 1-0 της Εσπεράνς από την Τυνησία. Η πρωταθλήτρια Ασίας με γκολ του Γκομίς στο 73’ και παρότι έπαιξε με δέκα ποδοσφαιριστές στα τελευταία λεπτά από το 86’ και μετά άντεξε και πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στο Κατάρ.

Πιο συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι της Μοντερέι με την Αλ Σαντ από το Κατάρ. Οι Μεξικάνοι που θ’ αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Λίβερπουλ στον 2ο ημιτελικό, προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Βανγκιόνι και Φούνες Μόρι στο 23΄και το 45’. Ο Μπουνετζάχ μείωσε σε 1-2 στο 66’, ο Κάρλος Ροντρίγκες ωστόσο στο 79’ έκανε το 1-3 για να εξασφαλίσει την πρόκριση, παρά την μείωση του σκορ στο 89’ από τον Αμπντεκαρίμ Χασάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x