Γ' Εθνική

Στα κίτρινα ο Δάρλας

Στο δυναμικό του Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν ανήκει και επίσημα ο Φίλιππος Δάρλας! «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, η θέση της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Παίκτης του Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν είναι και επίσημα οι Φίλιππος Δάρλας! Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει τις τελευταίες μέρες, ο παίκτης είχε ξεκινήσει προπονήσεις (για να επιβεβαιώσει πως είναι σε καλή κατάσταση) και όπως είχε προαναγγείλει νωρίτερα ο Γιώργος Γαλανός, ο 31χρονος μπακ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση:

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιππου Δάρλα. Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός (καλύπτει –κυρίως- την αριστερή πλευρά, όμως έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως ανασταλτικός μέσος) βρέθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Who is who

Ο Φίλιππος Δάρλας γεννήθηκε στις 23/10/1983 στο Αγρίνιο, έχει ύψος 1,82 και βάρος 78 κιλά.

Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 στον Παναιτωλικό. Το καλοκαίρι του 2001 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Καλλιθέα, το Μαρκό και ο Απόλλων Σμύρνης (με υποσχετική από τον Παναθηναϊκό).

Το καλοκαίρι του 2005 επέστρεψε στην αθηναϊκή ομάδα, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2008. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε στον Π.Α.Ο.Κ. Στον Παναθηναϊκό επέστρεψε την επόμενη χρονιά. Τη σεζόν 2010-’11 ξεκίνησε στη γαλλική Μπρεστ και την ολοκλήρωσε στον Ατρόμητο. Το 2012 επέστρεψε Αγρίνιο –προηγήθηκε η παρουσία του στον Εργοτέλη- φορώντας τη φανέλα του Παναιτωλικού, απ’ όπου ξεκίνησε.

Ο Φίλιππος Δάρλας έχει διατελέσει διεθνής με την εθνική Ελπίδων (14 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ έχει αγωνιστεί και μια φορά με την εθνική Ανδρών (2006).

«Η θέση του ΑΡΗ είναι στην Superleague»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Φίλιππος Δάρλας, δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια ομάδα, που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι γνωρίζουμε την δυναμική που έχει και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της. Η θέση του ΑΡΗ είναι στην Superleague».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x