Ισπανία

Στα... σκαριά πρόταση της Ρεάλ για Φερνάντες

Πρόταση στη διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Μπρούνο Φερνάντες είναι διατεθειμένη να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με ξένα Μέσα.

Tην ενίσχυση στη μεσαία της γραμμή αναζητά η Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με την «Α Βola», η «βασίλισσα» είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες!

Ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις των «λιονταριών» δε φαίνεται να πέφτουν από τα 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δε φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν οι Μαδριλένοι για έναν ταλαντούχο, όχι όμως και έμπειρο ποδοσφαιριστή...

Στην περίπτωση που η Σπόρτινγκ δεν ρίξει τις απαιτήσεις τους, η Ρεάλ αναμένεται να κινηθεί για τον Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ, ο οποίος διαθέτει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από ευρωπαϊκά ματς, φτάνοντας μάλιστα με τους Λονδρέζους στον φετινό τελικό του Champions League.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει ήδη κινηθεί για τους Πογκμπά και Φαν Ντε Μπεκ αυτό το καλοκαίρι, με την περίπτωση του πρώτου να «ναυαγεί» και τον Ολλανδό του Άγιαξ να ενσωματώνεται τελικά το ερχόμενο καλοκαίρι στο ρόστερ της Ρεάλ.

Ο Φερνάντες, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο μεγάλων αγγλικών συλλόγων σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο, μετρά 49 γκολ σε 112 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ από το 2017.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x