Γενικά

Στα χνάρια του (κανονικού) Ρονάλντο ο Ντρογκμπά!

Όχι απλά δεν το… κόβει, αλλά βαδίζει στα χνάρια του (κανονικού) Ρονάλντο! Ο 38χρονος Ντρογκμπά βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Κορίνθιανς -ομάδα στην οποία έκλεισε τη σπουδαία καριέρα του ο Βραζιλιάνος!

Οι παραλληλισμοί, αναπόφευκτοι.

Ήδη, δεκάδες ΜΜΕ ανά τον κόσμο κάνουν -τις απαραίτητες- συγκρίσεις, μεταφέροντας μια είδηση που προκαλεί εντύπωση, αλλά και νοσταλγία.

Εξηγούμεθα…

Ο μεγάλος Ντιντιέ Ντρογκμπά (και δεν εννοούμε ΜΟΝΟ ποδοσφαιρικά) δεν δείχνει καμία διάθεση να το… κόψει το ρημάδι. Τουναντίον!

Στα 38 του, πια και μετά την -κακήν κακώς- φυγή του από τη Μόντρεαλ, έπειτα από τη… ριψοκίνδυνη απόφαση του προπονητή του στον Καναδά να τον αφήσει στον πάγκο, στο ντέρμπι με την Τορόντο, τον περασμένο Οκτώβρη, ο Ιβοριανός ψάχνει τον 8ο σταθμό της καριέρας του!

Και αυτός, όπως αποκαλύπτουν διάφορα Μέσα, πιθανότατα θα είναι η βραζιλιάνικη Κορίνθιανς! Η ομάδα, δηλαδή, στην οποία έκλεισε τη σπουδαία καριέρα του ο Ρονάλντο, ο… κανονικός! Ο Βραζιλιάνος γκολτζής έπαιξε στον σύλλογο της γενέτειράς του από το 2009 ως το 2011, πραγματοποιώντας 31 συμμετοχές και σημειώνοντας 18 γκολ.

Στα χνάρια, λοιπόν, του 40άρη, πλέον, «φαινομένου», φαίνεται πως βαδίζει και ο Αφρικανός, στο… κόλπο, ωστόσο, της απόκτησής του έχει μπει και η Μαρσέιγ, που θέλει εκείνη, ως ομάδα που τον ανέδειξε, να έχει την τιμή να είναι η τελευταία του στάση.

Για να δούμε πού θα κρεμάσει τα παπούτσια του ο θρυλικός επιθετικός της Τσέλσι…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x