Γερμανία

Σταματάει και ο Χέρμαν από τη Μπάγερν

Μετά τον Γιούπ Χάινκες και ο Πέτερ Χέρμαν αποχωρεί από τη Μπάγερν Μονάχου, ανακοινώνοντας, μέσω γερμανικού περιοδικού, ότι σταματάει την προπονητική του καριέρα.

Εκτός από τον Γιούπ Χάινκες, η Μπάγερν Μονάχου χάνει και τον Πέτερ Χέρμαν! Όπως δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό «Kicker», ο 66χρονος βοηθός προπονητή των Βαυαρών, σταματάει οριστικά την καριέρα του και στρέφει το ενδιαφέρον του στην οικογένειά του…

«Πάω σπίτι μου, αποσύρομαι από το ποδόσφαιρο. Σταματάω εδώ και τρία χρόνια, ήρθε η ώρα να φύγω. Βρίσκομαι αδιάκοπα στο γήπεδο εδώ και 44 χρόνια. Όλοι οι άλλοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, εγώ όχι», σχολίασε με νόημα ο Χέρμαν.

Και πρόσθεσε: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για να κάνω ένα διάλλειμα. Δεν θέλω να φύγω από τη Μπάγερν και να πιάσω δουλειά αλλού. Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ βέβαια».

Ο Χέρμαν άφησε το πόστο του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ τον περασμένο Οκτώβριο, για να βοηθήσει για μια ακόμα φορά τον Χάινκες, μετά την κοινή παρουσία τους στη Μπάγερν από το 2011 μέχρι το 2013.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x