Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ας έδινε το πέναλτι και μετά το συζητάμε»

Την έντονη δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Τζήλου μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Ο Ολυμπιακός «βράζει» για τη διαιτησία του Τζήλου στο ματς με την Ξάνθη.

«Ας έδινε το πέναλτι στο τράβηγμα στο πρώτο ημίχρονο και μετά το συζητάμε πώς θα εξελισσόταν το ματς», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Πάντως άφησε να εννοηθεί πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα. «Υπάρχει εκνευρισμός για τον Τζήλο και τις διαιτησίες φέτος. Αλλά νομίζω μέχρι εκεί. Άλλωστε οι ποινές για αποχώρηση είναι εξοντωτικές. Το ξέρουμε επειδή έχουν απειλήσει κι άλλες ομάδες παλιότερα», είπε με νόημα.

Για τον εκνευρισμό που έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και ειδικά ο Ποντένσε ανέφερε: «Δεν ήταν συγκεντρωμένοι με τις προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης. Ο Ποντένσε είχε κάνει μια υπερπροσπάθεια για να παίξει. Έχει ξεφύγει το μυαλό του μετά από ένα τράβηγμα αντιπάλου στη φάση της πρώτης κίτρινης. Στη δεύτερη φάση ο ίδιος λέει ότι δεν τον χτύπησε, αλλά ο παίκτης της Ξάνθης προσποιείται πως τον χτύπησε και αποβάλλεται».

Σημείωσε, ωστόσο, πως στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως υπάρχουν και ευθύνες στην ομάδα για το στραβοπάτημα και τις απώλειες που έχουν υπάρχει στο πρωτάθλημα. «Ξέρουν στον Ολυμπιακό πως φταίνε και οι ίδιοι. Γι’ αυτό ψάχνουν σέντερ φορ και γι’ αυτό απέκτησαν και τον Μασούρα, που είναι παίκτης που πατά περιοχή και έχει το γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x