Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ο Λεμονής ξέρει πως υπάρχει ένα κομμάτι μέσα στον Ολυμπιακό που τον αμφισβητεί»

Το θέμα Γκαρσία, που διέψευσαν, τελικά, ακόμη και πως υπήρξε, πηγές από τον Ολυμπιακό, σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Σταματέλος. «Ξέρει πως είναι… προσωρινός ο Λεμονής», τόνισε. Τι είπε για μεταγραφές

Το «κουβάρι» του θέματος Όσκαρ Γκαρσία… ξετύλιξε στον ΣΠΟΡ FM o Νίκος Σταματέλος.

Μιλώντας στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα, ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού σχολίασε, με αφορμή τη διάψευση, από πηγές των «ερυθρόλευκων», ακόμη και πως υπήρξε ζήτημα προπονητή, ότι «ο Τάκης Λεμονής πήγε, χθες, στην προπόνηση, στου Ρέντη, ξέροντας ότι έχει τελειώσει το θέμα» και συμπλήρωσε: «Δεν θα μάθουμε 100%, τουλάχιστον άμεσα, την αλήθεια στο θέμα Γκαρσία. Ο Λεμονής ξέρει, πάντως, πως υπάρχει ένα κομμάτι μέσα στον Ολυμπιακό που τον αμφισβητεί. Υπάρχουν κάποιοι, που λένε ότι χρειάζεται να έρθει ένας νέος προπονητής, ο οποίος δεν θα έχει… ειδική αποστολή.

Αυτό που προκύπτει από τον Ολυμπιακό, όμως, είναι ότι… τέλος του Γκαρσία. Όπως «έσκασε», ωστόσο, από το πουθενά αυτό θέμα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει ξανά… Όχι άμεσα, αλλά, ενδεχομένως, ως την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος. Αν πάρει, ίσως, κάποια διαφορά στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός… Όλα αυτά, βέβαια, σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο.

Προσωπικά, στο φινάλε του πρώτου γύρου, δεν πίστευα ότι θα τεθεί θέμα προπονητή. Ο Λεμονής ξέρει πως είναι… προσωρινός στον Ολυμπιακό. Ιδίως με αυτό που έγινε πέρυσι, που σουλούπωσε την ομάδα, πήρε το πρωτάθλημα και θα μπορούσε να πάρει και το Κύπελλο, αν δεν αποκλειόταν από την ΑΕΚ. Δεν αποτελεί πρώτη επιλογή. Παρόλο που είναι 100% πιο δύσκολη η αποστολή του φέτος, όπως έχει πει και ο ίδιος, άλλωστε. Αλλά ξέρει ότι είναι… ειδικών αποστολών
».

Από εκεί και πέρα, για τα μεταγραφικά, ο Νίκος Σταματέλος σημείωσε: «Έχει προταθεί ο Ρεμί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Με τα τωρινά δεδομένα, από τη στιγμή, δηλαδή, που ο Λεμονής εμπιστεύεται τον Καρίμ, αλλά και τον Τζούρτζεβιτς, ο Ολυμπιακός ψάχνει για τρίτη επιλογή στην επίθεση… Δεν νομίζω, ωστόσο, ότι είναι τέτοια περίπτωση ο Λασανά Τραορέ. Δεν μπορεί, πιστεύω, να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό… Ο Βέλλιος, που έχει γραφτεί στο παρελθόν, χωρίς να προκύπτει από πουθενά ότι έχουμε κάτι καινούριο, νομίζω θα ταίριαζε περισσότερο στον Ολυμπιακό».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x