Μίνι… προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες στον Ολυμπιακό, καθώς ο Τάκης Λεμονής θέλει να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Έλληνας τεχνικός, όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος, έχει εντυπώσει μεγάλο πρόβλημα στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών αλλά και στην έλλειψη αυτοματισμών, οι οποίοι θα βοηθούσαν στο «ξεκλείδωμα» της αντίπαλης άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Σταματέλος ανέφερε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Βάϊο Τσούτσικα πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει απόλυτα τον Τάκη Λεμονή. Ο Έλληνας τεχνικός είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τον επέλεξε.

Καταλήγοντας, ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου «έχει πάει ήδη μία φορά στου Ρέντη, αν πάει και δεύτερη τόσο νωρίς στη σεζόν, κάποιοι θα έχουν πρόβλημα και αυτή τη φορά δεν θα είναι ο Λεμονής. Επέλεξε τον Λεμονή να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, τον στηρίζει και το πρόβλημα θα πάει στους παίκτες. Όποιος δεν προσφέρει, αυτός θα έχει θέμα»!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ