Champions League

Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM: «Φαβορί Σεμπά ή Φορτούνης στην κορυφή κόντρα στη Σπόρτινγκ»

Πλάνο... αλά Μπαρτσελόνα ετοιμάζει για το ματς με τη Σπόρτινγκ, ο Τάκης Λεμονής. Όπως ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος, μάλλον κορυφή ως ψεύτικο εννιάρι, θα πάει ο Φορτούνης ή ο Σεμπά.

Τις σκέψεις του Τάκη Λεμονή, ενόψει του... τελικού κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM, o Νίκος Σταματέλος.

Βασικό ερωτηματικό αποτελεί το πρόσωπο που θα επιλέξει ο Έλληνας τεχνικός για την κορυφή της επίθεσης.

Η λογική λέει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάμε με συνταγή, όπως στο εντός με την Μπαρτσελόνα, με τους Φορτούνη και Σεμπά να είναι οι επικρατέστεροι για την κορυφή, αντί για τον Τζούρτζεβιτς που μάλλον δεν θα ξεκινήσει.

«Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τον Ολυμπιακό. Νίκη και μόνο νίκη. Όσον αφορά την επίθεση, ο μοναδικός κανονικός επιθετικός είναι ο Τζούρτζεβιτς που δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όπως και ο Μπεν έρχεται από τραυματισμό και δεν είναι απόλυτα έτοιμος και δεν έχει πείσει από την αρχή της χρονιάς και μετά. Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Σεμπά στην κορυφή της επίθεσης ως ψευτοεννιάρι. Παίζει ακόμα και ο Φορτούνης για τη θέση. Τον δοκίμασε στη θέση αυτή, στην προπόνηση ο προπονητής. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν βλέπω Τζούρτζεβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Όπως και να έχει ο Λεμονής για το αυριανό παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ που είναι τελικός, θέλει να βάλει τους παίκτες που θα είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι» ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x