Europa League

Σταματέλος-Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM για τη διπλά μαγική βραδιά του Ολυμπιακού

Οι ρεπόρτερ ποδοσφαιρικού και μπασκετικού Ολυμπιακού συνυπήρξαν στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 μιλώντας για τις μεγάλες νίκες επί Μίλαν και Εφές.

Μια… διαφορετική συνύπαρξη έγινε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή τις δύο μεγάλες νίκες του Ολυμπιακού χθες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ επί Μίλαν και Εφές αντίστοιχα.

«Είναι μια νίκη που δείχνει ότι η ομάδα αυτή έχει δυνατότητες παραπάνω από ό,τι πίστευαν αρκετοί. Με την κατάλληλη ενίσχυση με 1-2 παίκτες μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Το αξίζει το ‘δωράκι’ του ο Μαρτίνς γιατί έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και ο Μαρινάκης έχει δώσει τα κλειδιά στον Πορτογάλο, όπως μαρτυρά και η λύση της συνεργασίας με τον Τουρέ. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει πλέον ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα απέναντι στον ΠΑΟΚ, παρότι είναι πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος», τόνισε ο Νίκος Σταματέλος.

«Ήταν μια νίκη από τα παλιά, με άρνηση στην ήττα σε ένα ματς που είχε στραβώσει για τα καλά από τη δεύτερη περίοδο. Ο Ολυμπιακός μένει σε τροχιά τετράδας και σιγά-σιγά εξασφαλίζει την πρόκριση στα play offs. Μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα την Τρίτη και με εξαίρεση το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, έχει ένα πολύ βατό πρόγραμμα που του δίνει τη δυνατότητα να κάνει μεγάλο σερί νικών. Ο Μπλατ ψάχνει παίκτη, αλλά υπάρχουν δυσκολίες και μετά τον τραυματισμό του Αγραβάνη υπάρχουν και άλλες σκέψεις», ανέφερε με τη σειρά του ο Νίκος Ζέρβας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x