Stoiximan Super League

Στανισάβλιεβιτς: «Είμαι ελεύθερος, υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες»

Ο Αλεξάντρ Στανισάβλιεβιτς μίλησε ιστοσελίδα της πατρίδας του και υπογράμμισε πως δεν φεύγει για αγωνιστικούς λόγους από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον για εκείνον.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Αλεξάντρ Στανισάβλιεβιτς, ο οποίος δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του πως είναι ελεύθερος και δεν φεύγει για αγωνιστικούς λόγους από τον Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα, ο Σέρβος εξτρέμ διέψευσε ότι έχει συμφωνήσει με την Βοϊβοντίνα και αποκάλυψε πως υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

«Δεν έχω έρθει σε καμία επαφή με ανθρώπους της Βοϊβοντίνα (πρώην ομάδα του) κι η αλήθεια είναι ότι είμαι ελεύθερος. Από τη Σερβία με θέλουν δύο άλλοι σύλλογοι. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αλλά είναι ακόμη νωρίς να μιλήσω γι αυτό», ανέφερε αρχικά στο «butarsport.rs».

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο φεύγει από τους Αρκάδες, υπογράμμισε: «Δεν πρόκειται για αγωνιστικό θέμα αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό περισσότερο. Έδειξα ποιος είμαι στη Σερβία και στα προκριματικά για το Europa League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x