Stoiximan Super League

Στανόγεβιτς: «Θέλουμε δύο-τρεις παίκτες ακόμα»

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μίλησε στην κάμερα του OTE μετά το τέλος του φιλικού του ΠΑΟΚ με την Ανόρθωση.

Δύο με τρεις ποδοσφαιριστές ακόμη που θα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μετά το τέλος του φιλικού με την Ανόρθωση. Παράλληλα ο προπονητής του δικέφαλου του βορρά υποστήριξε πως όταν η ομάδα του θα παίζει όλο το ματς σε γρήγορο ρυθμό, τότε θα είναι ικανοποιημένος.

«Ξεκινήσαμε προσπαθώντας να παίξουμε και παίξαμε για ένα μεγάλο διάστημα γρήγορα με την μπάλα αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, το παιχνίδι μας γινόταν πιο αργό. Όταν βγάζουμε όλο το ματς σε τέτοιο ρυθμό, τότε θα είμαι ικανοποιημένος», είπε αρχικά.

Για την αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3: «Ήταν κάτι που δεν είχαμε χρόνο να το κάνουμε στην προετοιμασία και για να το πετύχουμε θέλουμε δύο τρεις παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Οι παίκτες αισθάνονται άνετα με αυτή τη διάταξη. Θέλω να την διατηρήσω και σταθερά θα βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια νέα στοιχεία για να επιτιθέμαστε πιο γρήγορα».

Για το αν έχει καταλήξει στον βασικό κορμό: «Έχω ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες μου. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτό μας επιτρέπει να παίζουμε διαφορετικά. Ξέρω τι θα κάνω και θα δούμε ποιοι παίκτες θα παίξουν στα επόμενα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x