Stoiximan Super League

Στέλνει σήμερα εξώδικο στη Nova η Λίγκα

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Nova-Λίγκας. Η Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος είναι έτοιμη να στείλει εντός της ημέρας εξώδικο στο συνδρομητικό κανάλι λόγω οφειλών.

Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στις σχέσεις της Nova και της Λίγκας.

Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος είναι έτοιμη να κάνει πράξη τη σκέψη που υπήρχε και να στείλει εξώδικο στο συνδρομητικό κανάλι.

Ποιος είναι όμως ο λόγος; Η διοίκηση της Λίγκας είχε ενημερώσει ότι μέχρι τις 3 Ιουλίου έπρεπε να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό του συνεταιρισμού το 50% από τα 6,2 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει στις ΠΑΕ η Nova. Η καταληκτική ημερομηνία πέρασε, τα λεφτά δεν μπήκαν στις ομάδες της Super League και αναμένεται τις επόμενες ώρες να σταλεί το εξώδικο. Σε αυτό θα αναφέρεται ότι αν δεν τακτοποιηθεί η οφειλή, τότε θα ενεργοποιήσει ρήτρες και πως θα διεκδικήσει ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ.

Είναι πασιφανές ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι όπως παλιά πλέον. Το αντίθετο. Η Nova σχεδιάζει να κάνει μείωση 18% των χρημάτων που προβλέπεται, βάσει σύμβασης, να δώσει στις ομάδες για τη νέα σεζόν και η Λίγκα δεν δέχεται «ψαλίδι» άνω του 8%, ζητώντας, παράλληλα, να δοθούν άμεσα τα οφειλόμενα. Παράλληλα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι κάποιες ομάδες είχαν επαφή πρόσφατα με άλλο κανάλι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x