Γενικά

«Στέλνουν» Γκραντ στους Κάιζερ Τσιφς!

Την ώρα που ο Άβραμ Γκραντ φέρεται να αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πιενγκμπονσάντ για τεχνικό διευθυντή, δημοσιεύματα στη Νότια Αφρική τον θέλουν να αναλαμβάνει τους… Κάιζερ Τσιφς.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στον… αφρό της Παναθηναϊκής επικαιρότητας αυτές τις ημέρες είναι του Άβραμ Γκραντ. Καθώς ο Ισραηλινός θεωρείται ως ο… εκλεκτός του Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Νότια Αφρική, ο Γκραντ φέρεται να είναι πρώτος στη λίστα των υποψήφιων προπονητών των Κάιζερ Τσιφς για τη νέα σεζόν!

Μάλιστα, επισημαίνεται πως έχουν γίνει ήδη επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά και ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Δεδομένου πως, επί του παρόντος, ο πρώην προπονητής της Τσέλσι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ της Ινδίας.

«Ο Γκραντ έχει δουλέψει στην Αφρική στο παρελθόν και ήταν απόλυτα επιτυχημένος με τη Γκάνα, όπου έμεινε τρία χρόνια. Θα μπορούσε να αναλάβει τους Τσιφς», ανέφερε παράγοντας της ομάδας επί του όλου θέματος...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x