Αγγλία

Στέρλινγκ: «Δεν θέλω να με θεωρούν αχάριστο...»

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ απάντησε σε όσους τον αποκάλεσαν φιλοχρήματο επειδή... κάνει τον δύσκολο στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του κατέθεσε η Λίβερπουλ.

Απάντηση στους επικριτές του έδωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ μετά την αναβλητικότητα που δείχνει στο να απαντήσει στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του έκανε η Λίβερπουλ.

«Δεν έχουν να κάνουν όλα με τα λεφτά. Ποτέ δεν ήταν τα λεφτά η πρώτη μου σκέψη. Πάντα σκεφτόμουν και μιλούσα για τίτλους κι επιτυχίες. Δεν μιλάω για το πόσα αυτοκίνητα θα πάρω στη ζωή μου, πόσα σπίτια θα έχω για να ζήσω κι όλα τα υπόλοιπα... Μιλάω μόνο για το πόσο καλός θέλω να γίνω και πόσο θα προσπαθώ για να πετύχω αυτό που θέλω. Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος σαν ένα 20χρονο παιδί που θέλει μόνο τα λεφτά και προσπαθεί να πάρει ακόμα περισσότερα απ' αυτά που έχει. Θέλω να με βλέπει ο κόσμος σαν έναν νεαρό που τον ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο, η εξέλιξή του και το καλό της ομάδας για την οποία αγωνίζεται» δήλωσε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός.

«Αν η πρόταση ερχόταν τέτοιες μέρες την περσινή σεζόν, όταν διεκδικούσαμε τον τίτλο, θα είχα υπογράψει κατευθείαν και με ποσό πολύ λιγότερο από αυτό που γράφεται και φημολογείται ότι θέλω ή ότι μου έχει προσφέρει ο σύλλογος. Απλά θεωρώ ότι τώρα που ήρθε η πρόταση, ήταν κάπως ακατάλληλο το timing... Προσπαθώ να δείχνω ότι δεν το σκέφτομαι και ότι δεν πρέπει να επικεντρώνεται εκεί ο κόσμος, όμως δεν με βοηθάει ο Τύπος και το μυαλό των οπαδών που το σκέφτεται συνέχεια...», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x