Champions League

Στέρλινκ: «Ό,τι πέτυχε ο Ζιντάν δεν είναι τύχη, είναι σκληρή δουλειά»!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε σε συνέντευξή του για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι που διανύει εξαιρετική χρονιά (20 γκολ και 6 ασίστ), σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα AS αναφέρθηκε στον Ζινεντίν Ζιντάν, την Ρεάλ Μαδρίτης, τον διετή αποκλεισμό από την UEFA και την προοπτική του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος

Για το ότι κάποιοι «κακεντρεχείς» άνθρωποι στην Ισπανία θεωρούν τυχερές τις επιδόσεις του προπονητή της «Βασίλισσας»: «Το να κερδίζει κάποιος το Champions League τόσες πολλές φορές στη σειρά, δεν νομίζω πώς είναι αποτέλεσμα τύχης, αλλά δουλειάς. Ο Ζιντάν έχει την νοοτροπία του νικητή και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχημένης καριέρας του και ως προπονητής».

Για το πώς αντέδρασε αυτός και οι συμπαίκτες του όταν έμαθαν πώς είναι στον ίδιο όμιλο με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Είχα μία κουβέντα με τους συμπαίκτες μου στο προπονητικό κέντρο και παρακολουθούσαμε την κλήρωση σε ζωντανή μετάδοση. Αντιδράσαμε θετικά όταν είδαμε ότι αντίπαλος μας θα είναι η Ρεάλ και πιστεύω πώς αν θες να κάνεις το βήμα παραπάνω σε αυτή την διοργάνωση, πρέπει να παίζεις με ομάδες όπως εκείνη».

Για το τι σκέφτεται για την ποινή από την UEFA: «Δεν γνωρίζω πολλά για αυτό, ωστόσο είναι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύλλογο».

Για το γεγονός πώς η Ρεάλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του: «Είναι κάτι που θα το βλέπετε συνέχεια, αλλά είμαι στην Μάντσεστερ Σίτι αυτή την στιγμή και το απολαμβάνω, ακόμα και αν τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, η Ρεάλ είναι φανταστικός σύλλογος».

Για το αν η Αγγλία είναι φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2020: «Δεν θέλω να είμαστε το φαβορί. Ελπίζω όλοι να γράφουν πώς είμαστε εκτός και εμείς να συνεχίσουμε με σταθερά βήματα».

Επιμέλεια:Βασίλης Ζεβελάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x