Oλλανδία

Στη Φενέρ ο Κοκού - Νέα εποχή με φαν Μπόμελ στην Αϊντχόφεν

Μετά από 5 επιτυχημένα χρόνια στην Αϊντχόφεν ο Φιλίπ Κοκού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φενέρ, ανοίγοντας τον δρόμο στον Μαρκ Φαν Μπόμελ να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Η νέα σελίδα που ανοίγεται για την Φενέρ οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές και στην Αϊντχόφεν.

H PSV γνωστοποίησε την συνεργασία του Φιλίπ Κοκού με τον τουρκικό σύλλογο, ανακοινώνοντας και την «προαγωγή» του Μαρκ φαν Μπόμελ ως πρώτο προπονητή, με τριετή συμφωνία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση: «Ξέρουμε πως έχουμε επιτυχημένους ανθρώπους ανάμεσά μας. Συνειδητοποιήσαμε ότι θα έρθει η μέρα που ο Φιλίπ θα θέλει να μας αφήσει. Για αυτό ξεκινήσαμε να ψάχνουμε τον αντικαταστάτη και ξεκινήσαμε ένα πλάνο με τον Μάρκ πριν δύο χρόνια. Πιστεύουμε πως είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση».

Ο Φιλίπ Κοκού ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους ως πρώτος προπονητής στην PSV το 2013, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ, μέσα σε πέντε χρόνια.




Κάτι που φιλοδοξεί να κάνει και ο Μαρκ Φαν Μπόμελ, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του κατακτώντας το πρωτάθλημα με την Κ19 της Αϊντχόφεν, ενώ βρίσκεται στα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως βοηθός προπονητή της Αυστραλίας. Μάλιστα, έχει συνδέσει το όνομά του με τον σύλλογο και ως ποδοσφαιριστής, με δύο θητείες συνολικά επτά χρόνων.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x