Ισπανία

Στη… φόρα οι «τρελοί» όροι της μεταγραφής Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα

Το Football Leaks «ξαναχτύπησε» αποκαλύπτοντας τους όρους της μεταγραφής του Ουσμάν Ντεμπελέ από τη Ντόρτμουντ στην Μπαρτσελόνα. Και αυτοί προκαλούν ίλιγγο.

«Χρυσή» θα πληρώσει η Μπαρτσελόνα τη μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ, παρότι ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο μετά τον σοβαρό μυϊκό τραυματισμό που υπέστη.

Το Football Leaks έβγαλε στη φόρα τους ακριβείς όρους του deal και τα ποσά προκαλούν ίλιγγο. Οι Καταλανοί πληρώνουν σε κάθε περίπτωση 105 εκατ. ευρώ στους Βεστφαλούς, με τα 70 εκατ. να έχουν ήδη κατατεθεί και τα υπόλοιπα να καταβάλλονται μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2018.

Από εκεί και πέρα, προβλέπονται άλλα 40 εκατ. ευρώ υπό τη μορφή μόνους. Η Ντόρτμουντ θα εισπράξει 5 εκατ. ευρώ όταν ο Ντεμπελέ παίξει σε 25 επίσημα ματς, άλλα 5 όταν φτάσει τα 50 παιχνίδια, επιπλέον 5 μόλις συμπληρώσει 75 αγώνες και ακόμη 5 στις 100 συμμετοχές του. Δηλαδή ο γερμανικός σύλλογος αναμένεται να εισπράξει άλλα 20 εκατ. ευρώ, σε βάθος 1-2 ετών.

Επίσης περιλαμβάνονται και δύο ακόμη μεγάλα πριμ 20 εκατ. ευρώ υπό όρους. Για κάθε Champions League που θα κατακτά η Μπαρτσελόνα η Ντόρτμουντ θα εισπράττει 5 εκατ. ευρώ, αλλά όχι συνολικά πάνω από 10 εκατ. (δηλαδή αν η «Μπάρτσα» πάρει τρεις φορές το Champions League δεν θα δώσει 15, αλλά 10 εκατ. ευρώ). Παράλληλα η Ντόρτμουντ θα εισπράττει 5 εκατ. για κάθε χρονιά παρουσίας της Μπαρτσελόνα στο Champions League, αλλά όχι παραπάνω από 10 εκατ.

Τέλος, ο Ντεμπελέ πέρα από τα 12 εκατ. ευρώ ετησίως που προβλέπονται στο συμβόλαιό του (2,4 εκατ. εισέπραττε στη Ντόρτμουντ) θα εισπράξει δύο ειδικά μπόνους 6,7 εκατ. και 3 εκατ. ευρώ για την υπογραφή του, ενώ αν η «Μπάρτσα» κάνει το τρεμπλ θα κερδίσει άλλα 3,3 εκατ. ως πριμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x