Stoiximan Super League

Στη… γωνία για Χουτεσιώτη και Μαρτίνες ο Πανιώνιος

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Πανιωνίου έχουν μπει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Λευτέρης Χουτεσιώτης, αλλά και Αργεντικός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», Νίκο Μαρτίνες.

Καλοβλέπει Χουτεσιώτη ο Πανιώνιος.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι και όλα δείχνουν ρευστά για το μέλλον. Αυτήν τη στιγμή φαίνεται ότι οι δύο τις τρεις θέσεις γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν είναι… πιασμένες από τους Ανδρέα Γιαννιώτη και Αντώνη Στεργιάκη, ενώ μένει να φανεί το τι θα γίνει με τον Σίλβιο Προτό.

Εκτιμάται ότι σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνεργασία των Πειραιωτών με τον Χουτεσιώτη, θα κάνει κίνηση η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Πάντως, μόνο απίθανο δεν είναι το σενάριο να παραμείνει στον Ολυμπιακό, καθώς στις λίγες ευκαιρίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια, έδειξε καλά στοιχεία.

Στον Πανιώνιο, θα είναι από τις πρώτες λύσεις και αν πουληθεί ο Μάτιτς Κότνικ, θα έχει πολλές πιθανότητες να γίνει νούμερο 1 επιλογή με το «καλημέρα».

Παράλληλα, σύμφωνα με τη «Live Sport», ένας παίκτης που απασχολεί έντονα τους «κυανέρυθρους» είναι ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και είναι πιθανό να αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή. Πρόκειται για παίκτη που έχει υψηλό κασέ για τα δεδομένα του συλλόγου και ως εκ τούτου, μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι. Πάντως, αρέσει πολύ στον Νίκο Ζαμάνη και θα εξαντληθούν οι πιθανότητες για να… μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x