Γερμανία

Στη Λεβερκούζεν για 28 εκατομμύρια ευρώ ο Ντεμιρμπάι!

Η Μπάγερ αναμένεται να δώσει 28 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Κερέμ Ντεμιρμπάι από τη Χόφενχαϊμ, σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας.

Όπως αναφέρει η «Bild», μετά το 2-2 της ομάδας του Κράιχγκαου με την Γκλάντμπαχ, ο Γερμανός μέσος ενημέρωσε τον αθλητικό διευθυντή της Χόφενχαϊμ, Αλεξάντερ Ρόζεν, ότι σκοπεύει να κάνει χρήση της οψιόν που έχει στο συμβόλαιό του και να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν…

Ο Ντεμπιρμπάι -που μετακόμισε στο Σίνζχαϊμ από το Αμβούργο το 2016, έναντι 1,7 εκατομμυρίων ευρώ- δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 και η ρήτρα αποχώρησής του είναι στα 28 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ο 26χρονος άσος δεν επέστρεψε στην βάση του μετά το παιχνίδι στο Μένχενγκλαντμπαχ, με την δικαιολογία ότι ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλια της γιαγιάς του. Ωστόσο, οι πληροφορίες της «Bild» αναφέρουν πως είναι μια ανάσα από το να μετακομίσει στο Λεβερκούζεν!

Με τη Μπάγερ να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του, παρότι εσχάτως φαίνεται πως έχει προκύψει ενδιαφέρον και από τις Άρσεναλ, Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας.

Ο Ντεμιρμπάι μετράει 86 εμφανίσεις με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ στη Bundesliga, έχοντας σκοράρει 12 τέρματα και έχοντας δώσει 26 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x