Ισπανία

Στη λίστα της Ατλέτικο ο Βέρνερ

Στο πρόσωπο του επιθετικού της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ, φαίνεται πως έχει βρει η Ατλέτικο Μαδρίτης τον αντικαταστάτη του Αντουάν Γκριεζμάν, σε περίπτωση που ο Γάλλος αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος».

Πριν… πεινάσει μαγειρεύει η Ατλέτικο Μαδρίτης αναφορικά με την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής σε περίπτωση αποχώρησης του Αντουάν Γκριεζμάν το καλοκαίρι.

Ο Γάλλος επιθετικός, αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες, με τη Μπαρτσελόνα να φέρεται πως είναι πολύ κοντά στο να τον αγοράσει από τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι έχουν αρχίσει να… σκανάρουν την αγορά για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με την έγκυρη γερμανική Bild, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει υποδείξει τον Τίμο Βέρνερ της Λειψίας στην διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.

Ο 22χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός, έχει πετύχει φέτος 14 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «ταύρους», αλλά ένα από τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν, είναι οι οικονομικές αξιώσεις της Λειψίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο σύλλογος που δεν έχει καμία ανάγκη για χρήματα λόγω της χορηγίας της «Red Bull», αξιώνει μέχρι και 100 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Βέρνερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x