Stoiximan Super League

Στη λίστα του Απόλλωνα ο Μάρκο Μπισκούποβιτς!

Τον 28χρονο Χιλιανό -με κροατικό διαβατήριο- κεντρικό αμυντικό, Μάρκο Μπισκούποβιτς, εξετάζει ο Απόλλων Σμύρνης. Προτάθηκε και ο τέταρτος σκόρερ του φιλανδικού πρωταθλήματος, Ακσέλι Πέλβας.

Την περίπτωση του Μάρκο Μπισκούποβιτς εξετάζει ο Απόλλων Σμύρνης, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr.

Το όνομα του 28χρονου Χιλιανού κεντρικού αμυντικού είναι ένα από αυτά που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τους ανθρώπους της Ελαφράς Ταξιαρχίας, οι οποίοι ψάχνουν έναν παίκτη στην θέση του στόπερ. Ο Μπισκούποβιτς έχει κροατικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου (σσ. δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ του Απόλλωνα), ενώ την πρώτη του Γενάρη έμεινε ελεύθερος από την Κάλμαρ!

Με την σουηδική ομάδα, στην οποία πήγε τον Φεβρουάριο του 2016, έχει παίξει σε 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προηγουμένως έχει αγωνιστεί στην Πουέτρο Μοντ και στην Ουνιβερσιτάντ Κατόλικα (57/1), από όπου ξεκίνησε και την καριέρα του. Την ίδια ώρα, πάντως, στη λίστα των ανθρώπων του Απόλλωνα βρίσκεται ακόμη ένα Κροάτης κεντρικός αμυντικός, ενώ πάντα παίζει ως επιλογή και ο Σωκράτης Φυτανίδης, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Παράσχος.



Ένας παίκτης που έχει προταθεί, επίσης, και δεν αποκλείεται να απασχολήσει είναι ο Ακσέλι Πέλβας. Πρόκειται για 28χρονο Φιλανδό επιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ελσίνκι και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του.

Σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκόραρε 23 τέρματα, βοηθώντας παράλληλα την Ελσίνκι να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος! Ο ίδιος δε, ήταν ο τέταρτος σκόρερ στο φιλανδικό πρωτάθλημα! Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελσίνκι (μετράει συνολικά 183 εμφανίσεις και 69 γκολ), ενώ έχει παίξει σε Μάριενχαμ (4/0), Κουόπιο (4/0), Σεϊναγιόεν (86-38) και Φάλκενμπεργκ (18/0).



Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x