Stoiximan Super League

Στη λίστα του Ατρόμητου και ο Αναστασίου, μέχρι το Σάββατο οι αποφάσεις!

Τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις του Ατρόμητου με τον Τόμας Κρίστιανσεν συνεχίζονται, ο Δανός δεν παίζει μόνος του, αφού ψηλά στη λίστα είναι και ο Γιάννης Αναστασίου.

Στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι συζητήσεις του Ατρόμητου για τον επόμενο προπονητή της ομάδας που θα αναλάβει το δύσκολο φορτίο της διαδοχής του Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός είναι ήδη προπονητής στη Νυρεμβέργη, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια, ωστόσο από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες είναι στην τελική ευθεία για να δώσουν το χρίσμα στον επόμενο.

Εκτός από τον Τόμας Κρίστιανσεν, που όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος βρίσκεται στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις με την πλευρά των «κυανολεύκων», στη λίστα του Ατρόμητου υπάρχει ακόμα μία περίπτωση προπονητή, επίσης γνώριμη στο ελληνικό κοινό.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αναστασίου, που έφερε τον τελευταίο τίτλου του Παναθηναϊκού και πρόσφατα αποχώρησε από την Ομόνοια.

Ο Έλληνας τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ατρόμητου και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα... περάσει στη στροφή τον Κρίστιανσεν.

Το δεδομένο είναι ότι οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες και απόφαση αναμένεται μέχρι το προσεχές Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x