Αγγλία

Στη μέση ο Κάρικ για να σώσει τη σχέση Πογκμπά-Μουρίνιο

Ο πλέον εμβληματικός παίκτης των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Κάρικ, ανέλαβε δράση προκειμένου να σώσει τη σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά.

Οι φήμες περί διαταραγμένης σχέσης του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά, φαίνεται ότι είναι πλέον μία πραγματικότητα. Τη στιγμή που τα δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο ζήτημα συνεχίζονται, χωρίς μάλιστα να διαψεύδονται από κανένα, προκύπτουν συνεχώς νέες πληροφορίες που αποτελούν και εξέλιξη στο σίριαλ.

Το τελευταίο «χτύπημα» έρχεται από την «Daily Mail», καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο αρχηγός της ομάδας και ο πλέον εμβληματικός παίκτης των αποδυτηρίων, Μάικλ Κάρικ ανέλαβε δράση προκειμένου να φτιάξουν οι σχέσεις του Πορτογάλου με τον Πογκμπά.

Ο 36χρονος είχε τετ-α-τετ με τον Γάλλο κεντρικό χαφ και του είπε ότι πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητά του να διορθώσει τις σχέσεις του με τον προπονητή του, ο οποίος έχει παράπονα με την αστάθεια στην απόδοση του παίκτη του.

Μένει να φανεί αν η παρέμβαση του Άγγλου αμυντικού χαφ θα παίξει κάποιο ουσιαστικό ρόλο στις εξελίξεις και εν όψει καλοκαιριού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάρικ από το καλοκαίρι θα είναι στους άμεσους συνεργάτες του Ζοσέ Μουρίνιο, αφού θα κρεμάσει τα παπούτσια του και έχει αποδεχθεί ήδη το ρόλο που του έχει προτείνει ο «Special One».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x