Γαλλία

Στη Μονακό πάει ο Μπάκα, εφόσον ο Εμπαπέ πάει στην Παρί

Το βλέμμα της στον Κάρλος Μπάκα πρόκειται να στρέψει η Μονακό, με την προϋπόθεση βέβαια πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πουληθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Για την απόκτηση του Κάρλος Μπάκα θα κινηθεί η Μονακό, εφόσον συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το “Caracol Radio” της Κολομβίας, η μετακίνηση του 18χρονου αστέρα από την ομάδα του Πριγκιπάτου σε αυτή του Ουνάι Έμερι αναμένεται να στοιχίσει 180 εκατομμύρια ευρώ. Η ίδια πηγή αναφέρει πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Στην περίπτωση εκείνη που τελικά ολοκληρωθεί η συμφωνία, το κενό στη γραμμή Κρούσης των Μονεγάσκων αναμένεται πως θα καλύψει ο Κάρλος Μπάκα της Μίλαν. Ο Κολομβιανός στράικερ δε βρίσκεται στα πλάνα του Βιτσέντζο Μοντέλα, ενόψει της φετινής σεζόν, συνεπώς, το ότι θα αποχωρήσει από το μιλανέζικο κλαμπ είναι σχεδόν βέβαιο.

Πάντως, ο ίδιος ο Μπάκα φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στη Σεβίλλη, ωστόσο, η ιδέα του να αγωνίζεται δίπλα στον συμπατριώτη του, Ραδαμέλ Φαλκάο, ίσως τον πείσει να μεταγραφεί στη γαλλική ομάδα.

Να σημειωθεί πως με τον Εμπαπέ «φλερτάρουν», επίσης, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x