Γενικά

Στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Λέοβατς

Την απόκτηση του Μαρίν Λέοβατς ανακοίνωσε επίσημα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μπορεί να έφτασε μια ανάσα από το… ναυάγιο, εντούτοις, το σήριαλ της μεταγραφής του Μαρίν Λέοβατς στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε happy end. Η κροατική ομάδα ανακοίνωσε και ταυτόχρονα παρουσίασε τον 29χρονο αμυντικό, χωρίς, όμως να αναφέρει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που υπέγραψα συμβόλαιο με την Ντιναμό. Η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο πριν από λίγους μήνες και δείχνει ότι έχει την ίδια πρόθεση και για την επόμενη σεζόν. Είναι μια ποιοτική ομάδα και είμαι περήφανος που είμαι μέλος της.

Αυτή τη σεζόν, ο στόχος δεν είναι μόνο οι εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και η διάκριση στην Ευρώπη. Για μισή σεζόν συνεργάστηκα με τον Νέναντ Μπιέλιτσα στην Αούστρια Βιέννης, επομένως ξέρω πως δουλεύει. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες και θα βάλω τα δυνατά μου, για να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος» δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με το κόστος της μεταγραφής, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα βάλει στο ταμείο του περίπου 400.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται ικανοποιητικό, αφού δεν υπολογιζόταν από τον Ρασβάν Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x