Γενικά

Στη Σαν Λορέντσο ο Γκονσάλο Ροντρίγκες!

Χάθηκε οριστικά για τον Ολυμπιακό ο Γκονσάλο Ροντρίγκες! Ο 33χρονος στόπερ έκλεισε για τρία χρόνια στην Σαν Λορέντσο, στην οποία επιστρέφει ύστερα από 13 χρόνια.

Παίκτης της Σαν Λορέντσο είναι πλέον ο Γκονσάλο Ροντρίγκες.

Ο 33χρονος στόπερ, που έπαιξε πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό (είχε προσφέρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως), έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο και επιστρέφει στην πατρίδα του ύστερα από το 2004. Τότε, είχε αποχωρήσει από την Σαν Λορέντσο, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2012. Την είδηση έκαναν γνωστή τα ΜΜΕ στην Αργεντινή και λίγο μετά επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζέρ του.

«Όταν ο παίκτης γυρίσει από τις διακοπές του στις 7 Ιουλίου και περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για τρία χρόνια. Ο Γκονσάλο επέλεξε ακούγοντας την καρδιά του, γιατί και η πρόταση της Ρασίνγκ ήταν επίσης πολύ καλή. Απέρριψε επίσης και μια πρόταση από τη Μπέτις που μας ήρθε μόλις το περασμένο βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τη φετινή σεζόν έκανε 26 συμμετοχές στη Serie A και επτά στο Europa League με τη Φιορεντίνα, της οποίας ήταν αρχηγός, αλλά δεν ανανεώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι είχε πρόβλημα με κάποιο άτομο εντός του συλλόγου. Έντονο ενδιαφέρον, πέραν του Ολυμπιακού, είχε δείξει και η Λάτσιο.

Στη Σαν Λορέντσο θα έχει συμπαίκτη τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπελούτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x