Stoiximan Super League

Στιλ: «Έδωσε το πέναλτι για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του»

Ως μια κίνηση για δικαιολογήσει την ύπαρξή του στον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης χαρακτήρισε την απόφαση του επιπρόσθετου επόπτη να δώσει το πέναλτι ο Λουκ Στιλ.

Την άποψη ότι το πέναλτι που δόθηκε στο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Λουκ Στιλ μιλώντας μετά το τέλος του 90λεπτου.

«Φυσικά και ήταν καθοριστικό. Όσο είχαμε το προβάδισμα με δυο γκολ, ήμασταν πιο άνετοι και οι αντίπαλοι πιο προσεκτικοί στη διαχείριση του ματς. Με ένα γκολ διαφορά, αλλάζουν οι συνθήκες», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος:

«Θέλω να ξαναδώ τη φάση. Ο βοηθός πίσω μου κάτι είπε στον διαιτητή και αναρωτιέμαι τι συζήτησαν. Ουσιαστικά, το πέναλτι το υπέδειξε ο επιπρόσθετος βοηθός και μου φαίνεται πως ήθελε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος λειτουργεί σε βάρος κάποιου άλλου. Θεωρώ ότι υπάρχει το ανθρώπινο λάθος. Αλλά με ενοχλεί ένα τόσο μεγάλο λάθος σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Πάντως, ακόμα μπορούμε να προκριθούμε, έχουμε πίστη στην πρόκριση και θέλουμε να παίξουμε στο επόμενο ματς όπως παίξαμε εδώ».

Ο Λουκ Στιλ ,στο τέλος, εκτίμησε ότι οι πράσινοι μπορούν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
“Υπάρχει θετική σκέψη στην ομάδα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα μπορούσαμε. Δεν αξίζαμε να ηττηθούμε από τον Άγιαξ, δικαιούμασταν τουλάχιστον έναν βαθμό στο Βίγκο και τη νίκη στη Λιέγη. Πρώτα απ' όλα όμως, πρέπει να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας και να μην εστιάζουμε στα λάθη των άλλων. Θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα στο Europa League», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x