Γερμανία

Στην FIFA για Αλάριο η Λεβερκούζεν

Τον δρόμο της FIFA θα πάρει το θέμα της μετακίνησης του Λούκας Αλάριο, με τις Ρίβερ Πλέιτ και Μπάγερ Λεβερκούζεν, να λύνουν τις διαφορές τους εκεί.

Αρνήθηκε να δώσει την «ελευθέρας», έναντι 24 εκ ευρώ, η Αργεντίνικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου στον Λούκας Αλάριο, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του από την Ρίβερ Πλέιτ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των «εκατομμυριούχων» κατήγγειλαν τον γερμανικό σύλλογο στην ομοσπονδία της χώρας τους, για αντικανονική προσέγγιση του 24χρονου επιθετικού, κερδίζοντας την παραμονή του Αργεντινού ποδοσφαιριστή μέχρι νεοτέρας στον σύλλογο του Μπουένος Άιρες.

Πλέον οι ιθύνοντες των «ασπιρινών» στρέφονται στην FIFA, για να βρουν εκεί το δίκαιό τους, προχωρώντας μάλιστα και σε σχετική ανακοίνωση στην επίσημή τους ιστοσελίδα:

«Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν κατανοεί την τακτική της Αργεντίνικης ομοσπονδίας, αλλά και του συλλόγου. Η άρνηση των Αργεντινών να αφήσουν τον παίκτη ελεύθερο, μας αναγκάζει να στραφούμε στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και να υποβάλουμε αίτηση, πως ο Αλάριο είναι δηλωμένος στο ρόστερ της ομάδας μας».


Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x