Super League 2

Στην Super League με Παπαδόπουλο ο ΟΦΗ

Στο τιμόνι του ΟΦΗ και τη νέα σεζόν στη Super League θα παραμείνει ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τους Κρητικούς να ενημερώνουν πως έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό.

Μια… ανάσα από την επέκταση της συνεργασίας τους ενόψει της επόμενης σεζόν βρίσκονται ΟΦΗ και Νίκος Παπαδόπουλος.

Όπως έκανε γνωστό με ενημέρωσή του ο σύλλογος του Ηρακλείου, οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Έλληνα τεχνικό να διατηρεί στα χέρια του τα ηνία στην επιστροφή της ομάδας στα «σαλόνια» της Super League.

Πλέον απομένουν τα… τυπικά, με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις να αναμένονται εντός των επομένων ημερών.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Κρητικών:

Μετά από συνάντηση που είχαν το Σάββατο (5/5) το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καζανάκης, με το Νίκο Παπαδόπουλο, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για την συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας και την επόμενη χρονιά στην Σούπερ Λίγκ.

Μετά από τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί με τον προπονητή του ΟΦΗ και την κοινή επιθυμία, ώστε να συνεχίσουν μαζί, το θέμα της συμφωνίας, ήταν ζήτημα μερικών λεπτών.

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει με το Νίκο Παπαδόπουλο στην Σούπερ Λίγκ και η συμφωνία θα επικυρωθεί με τις υπογραφές, τις επόμενες ημέρες.
Εκείνο που ζήτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος από την διοίκηση της ομάδας, είναι να τακτοποιηθούν άμεσα οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα και να ξεκινήσουν οι ανανεώσεις με βάση το πλάνο που έχει καταθέσει στην διοίκηση.

Οι. κ.κ. Αλετράς και Καζανάκης διαβεβαίωσαν το Νίκο Παπαδόπουλο, ότι η επόμενη προτεραιότητα μετά τη συμφωνία μαζί του, είναι να τακτοποιηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι τρείς άνδρες συνέχισαν για αρκετή ώρα τη συζήτηση τους για θέματα οργάνωσης και σχεδιασμού της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της, στην Σούπερ Λίγκ, κάτι στο οποίο δίνει ιδιαίτερη σημασία και θεωρεί βασική προτεραιότητα, ο προπονητής του ΟΦΗ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα περίοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x