Stoiximan Super League

Στην αναμονή ο Γκαρθία για τους τραυματίες

Φορτούνης, Μιραλάς και Ταχτσίδης αισθάνονται καλύτερα, αλλά παραμένουν αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων στου Ρέντη, μετά το ρεπό που είχαν την Τρίτη και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν διπλή προπόνηση την Τετάρτη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρθία πήγε το πρωί στου Ρέντη και είναι πλέον έτοιμος για να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντα του. Ο Ισπανός κόουτς έχει το οκέι των γιατρών για επιστροφή σε καθημερινούς ρυθμούς, μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Metropolitan και θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο 44χρονος τεχνικός έδωσε έμφαση στην τακτικής στις δύο προπονήσεις της Τετάρτης, ζητώντας από τους παίκτες του να καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Σε ότι έχει να κάνει με την κατάσταση των τραυματιών, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν οι Φορτούνης, Μιραλάς και Ταχτσίδης (που τραυματίστηκαν στο ματς με τον Ατρόμητο) θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι απέναντι στους κυανέρυθρους. Θα πρέπει να σημειωθεί πως και οι τρεις αισθάνονται καλύτερα ωστόσο ο Γκαρθία θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την Παρασκευή για να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία τους. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως και οι τρεις παίκτες κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να είναι σε θέση να παίξουν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο νεαρός τεχνικός του Ολυμπιακού σχεδιάζει τα πλάνα του για το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

Η συνέντευξη Γκαρθία στους Αυστριακούς
Ένα γεγονός που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο και φανερώνει πράγματα για τον Όσκαρ Γκαρθία είναι η συνέντευξη που παραχώρησε σε αυστριακή εφημερίδα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δέχθηκε τηλεφώνημα για να μιλήσει για τα ματς της Σάλτσμπουργκ με την Σοσιεδάδ, δείγμα και αυτό της εκτίμησης που έχουν οι Αυστριακοί για τον προπονητή των ερυθρόλευκων. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο 44χρονος κόουτς είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στην Σάλτσμπουργκ και το έργο που άφησε έχει εκτιμηθεί. Γι’ αυτό και οι Αυστριακοί επικοινώνησαν με τον Γκαρθία, ζητώντας του να μιλήσει για το ζευγάρι της πρώην ομάδας του με τους συμπατριώτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x