Κύπρος

Στην Ανόρθωση ο Γκαλίτσιος

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης είναι και επίσημα πλέον ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Είναι πλέον επίσημο: Η Ανόρθωση προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Γκαλίτσιου, που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την «Κυρία» και έδωσε σύνθημα για επιστροφή στους τίτλους.

Ο πρώην δεξιός μπακ των Ολυμπιακού, ΑΕΛ, Πανιώνιου, Λόκερεν και Μουσκρόν, ο οποίος θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Τιμούρ Κετσπάγια έπειτα από την κοινή τους (για σύντομο διάστημα) παρουσία στον Ολυμπιακό, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και έδωσε σύνθημα για επιστροφή στους τίτλους.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα αμυντικό, Γιώργο Γκαλίτσιο, μέχρι το 2021.

Πρόκειται για 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή (δεξιός ακραίος αμυντικός). Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 15 συμμετοχές με την Μουσκρόν, ομάδα του Βελγίου.

Η δήλωση του Γκαλίτσιου
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα σας. Κατά καιρούς είχα κάποιες προτάσεις να έρθω στην Κύπρο, απλά πίστευα δεν είναι το κατάλληλα timing. Υπήρχαν περιπτώσεις που χάλασαν και την τελευταία στιγμή, όχι από την πλευρά μου. Και από την Ελλάδα είχα κάποιες προτάσεις ανά διαστήματα όμως τα καλύτερα μου χρόνια τα είχα στο εξωτερικό.

Θέτω καθημερινούς στόχους. Θέλω να μιλήσω με πράξεις μέσα στο γήπεδο. Ξέρω που ήρθα. Ήρθα σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν οι προκλήσεις. Πάμε όλοι μαζί τη καινούρια χρονιά για τίτλους και μια μεγάλη πορεία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x