Stoiximan Super League

Στην αποστολή για Χανιά Κουτρουμπής, Στάικος

Με διπλή προπόνηση την Τρίτη στο ΒΑΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά την Τετάρτη στις 18:00 στα Χανιά.

Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του ΟΦΗ χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Το ένα ακολούθησε εργομετρικό έλεγχο και το άλλο έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, παιχνίδι κατοχής της μπάλας και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ασκήσεις μεταβιβάσεων, δίτερμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης για όσους αγωνίστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε δεύτερη συνεχόμενη ημέρα θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης της ημέρας, ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τον Πλατανιά, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν και τους Γιώργο Κουτρουμπή, Πασχάλη Στάικο για πρώτη φορά.

Αναλυτικά, την αποστολή την αποτελούν οι: Ουέιλι, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο, Μάνος, Φελίπε Σόουζα, Βαζ, Περδίκης, Δεληγιαννίδης, Μπολάκης, Ντίνας, Κουτρουμπής, Στάικος, Νοικοκυράκης, Μακρυδάκης, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x