Stoiximan Super League

Στην αποστολή της ΑΕΚ ο Λάτσι

Η αποστολή της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Στις επιλογές του Μάσιμο Καρέρα είναι ο Λάτσι.

Και τώρα ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία της για την αναμέτρηση (23/02, 19:30) με τους Κρητικούς με προπόνηση στα Σπάτα και δίχως να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο.

Αντιθέτως, υπάρχει ένα ευχάριστο, αφού ο 17χρονος αμυντικός, Ζίγκα Λάτσι, είναι στις επιλογές του Μάσιμο Καρέρα και συμπεριελήφθη στην αποστολή για πρώτη φορά. Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει ο Τάσος Τσατάλης από το μεσημέρι, δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού.

Οι απουσίες των «κιτρινόμαυρων» είναι οι αναμενόμενες. Βράνιες και Σβάρνας έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους (λόγω καρτών), ενώ Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος είναι στα… πιτς. Μάλιστα, ο διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος χειρουργήθηκε την Παρασκευή λόγω σκωληκοειδίτιδας, θα μείνει έναν μήνα εκτός δράσης. Δεν υπολογίζεται ούτε ο Γιώργος Γιακουμάκης, που έκανε αποφόρτιση σήμερα.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Χουλτ, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x