Αγγλία

Στην αποστολή της Άρσεναλ μετά από 10 μήνες ο Χόλντινγκ

Αναμονή τέλος για τον Ρόμπ Χόλντινγκ, αφού μετά από 10 μήνες επιστρέφει στην αποστολή της Άρσεναλ.

Η μεγάλη επιστροφή του Ρομπ Χόλντινγκ είναι γεγονός! Ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ είναι ξανά στην αποστολή των «κανονιέρηδων» ύστερα από 10 μήνες και το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στους συνδέσμους, πέρσι το Δεκέμβριο στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάοτεντ, στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Ουνάι Έμερι, συμπεριέλαβε τον Άγγλο στόπερ στην αποστολή για τον αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για το Λιγκ Καπ, το βράδυ της Τρίτης (24/9) στο Λονδίνο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής γύρισε στις προπονήσεις τον Αύγουστο, μετά την επέμβαση που είχε κάνει για να διορθώσει τη ζημιά στο γόνατό του και τώρα είναι έτοιμος να προσφέρει και αγωνιστικά στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Από εκεί και πέρα τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται για την Άρσεναλ. Εκτός του Χόλντινγκ, έτοιμοι για την αγωνιστική τους επάνοδο είναι και οι Κιέραν Τίρνι και Έκτορ Μπεγερίν.

Τα δύο ακραία μπακ των «κανονιέρηδων» επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους, παίρνοντας μάλιστα χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι U23 της ομάδας απέναντι στη Γουλβς.

Σίγουρα απόντες από το ματς με τη Φόρεστ θα είναι ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό στον αστράγαλο, καθώς και ο Μέιτλαντ-Νάιλς που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x