Γενικά

Στην διάθεση του Λουίς Ενρίκε ο Κασίγιας

Διατεθειμένος να αγωνιστεί και πάλι με τα χρώματα της εθνικής Ισπανίας δήλωσε ο Ίκερ Κασίγιας σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Λουίς Ενρίκε.

Επιστροφή στην εθνική Ισπανίας επιδιώκει ο Ίκερ Κασίγιας έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Λουίς Ενρίκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας «AS».

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ισπανός πορτιέρε επικοινώνησε με τον τεχνικό των «φούριας ρόχας», δηλώνοντας διαθέσιμος να επιστρέψει.

Μάλιστα, ο 37χρονος άσος της Πόρτο τόνισε πως θα ήταν πανευτυχής να φορέσει και πάλι το εθνόσημο στο στήθος, ακόμη και αν αναλάμβανε το ρόλο αντικαταστάτη του βασικού γκολκίπερ της «Roja».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λουίς Ενρίκε δέχθηκε με χαρά το μήνυμα του πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας (στο Euro 2000 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002), ξεκαθαρίζοντας πως έχει τις ίδιες πιθανότητες να επιλεχθεί, όσες και οι 73 Ισπανοί που βρίσκονται στον κατάλογο του Βάσκου τεχνικού.

Ωστόσο, ο 48χρονος κόουτς δεν δεσμεύτηκε, κατά την επικοινωνία τους, να καλέσει τον κορυφαίο πορτιέρε και πρώην αρχηγό των «φούριας ρόχας».

Ο Ίκερ Κασίγιας είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις (167) στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Ισπανίας. Όμως δεν έχει κληθεί από το Euro 2016, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά φορμαρισμένος τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x