Ισπανία

Στην έξοδο ο Ουμτιτί από την Μπαρτσελόνα

Την έξοδο αναμένεται να δείξει η Μπαρτσελόνα στον Σαμουέλ Ουμτιτί, κάνοντας... χώρο για τον Ματίας Ντε Λιχτ.

Κανονικά εξελίσσεται για την Μπαρτσελόνα ο καταρτισμός του πλάνου για τη νέα περίοδο, καθώς μετά την απόκτηση του Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ, σε εφαρμογή έχει ήδη μπει το πλάνο για την αγορά και του Ματίας Ντε Λιχτ από τον «Αίαντα».

Παρ’ όλα αυτά, για να πιάσει... Βαρκελώνη ο 19χρονος πρέπει να αφεθεί χώρος στο ρόστερ, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν ήδη τρεις πρωτοκλασάτοι σέντερ μπακ. Ο λόγος για τον Ζεράρ Πικέ, που για πολλούς λόγους είναι αμετακίνητος, τον Κλεμάν Λενγκλέ που η απόκτησή του από τη Σεβίλλη αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένη απόφαση και τον Σαμουέλ Ουμτιτί, που πιθανότατα αυτός θα είναι που θα δει την έξοδο.

Όπως αναφέρει η «AS» σε σημερινό της ρεπορτάζ, ο βασικός κεντρικός αμυντικός της εθνικής Γαλλίας, είναι αυτός που έχει επιλέξει η διοίκηση ώστε και να βάλει λεφτά στα ταμεία της και παράλληλα να απεμπλακεί από έναν παίκτη, που αρκετά συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και συγκεκριμένα στο γόνατο του αριστερού του ποδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι παρά το γεγονός ότι το νέο συμβόλαιο του παίκτη έχει ισχύ μέχρι το 2023 (το ανανέωσε πέρυσι) και έχει ρήτρα 500 εκατ. ευρώ, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να δώσει το «ΟΚ» ακόμα και με 50 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x