Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα ο Καμπετσής!

Ορθάνοιχτο του Καμπετσή στον Παναθηναϊκό. Ο 19χρονος επιθετικός πήρε άδεια από την Ντόρτμουντ για να βρεθεί στην Αθήνα ώστε να μιλήσει με το «τριφύλλι», αλλά και όχι μόνο.

Στο προσκήνιο βρίσκεται και πάλι το θέμα του Αργύρη Καμπετσή στον Παναθηναϊκό.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε «παγώσει» το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά παραμένει ανοιχτή και από το «τριφύλλι» κάνουν νέα προσπάθεια για να αποκτήσουν τον παίκτη, θεωρώντας ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες που υπάρχουν, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο 19χρονος επιθετικός εξασφάλισε άδεια από την Ντόρτμουντ ώστε να βρεθεί στην Αθήνα για 48 ώρες, ώστε να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό και με άλλες ελληνικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Προτεραιότητά του παραμένει πάντως η ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Σύμφωνα με τη «SportDay», ο παίκτης είναι στην Ελλάδα από το βράδυ της Παρασκευής και Νίκος Νταμπίζας έχει έρθει σε επαφή, πέραν του νεαρού ποδοσφαιριστή, με την πλευρά των Βεστφαλών, που κατέχουν τα δικαιώματά του.

Εκτιμάται ότι με τον γερμανικό σύλλογο δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι είναι τακτοποιημένα σχεδόν όλα τα θέματα. Αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο, διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης. Οι εξελίξεις αναμένονται προσεχώς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x