Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Κάναντι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου ανάμεσα στον Νταμίρ Κάναντι και τον Ατρόμητο, με τον εκπρόσωπο του προπονητή να αναμενόταν μέχρι το απόγευμα στην Ελλάδα.

Μία από τις κρίσιμες εβδομάδες εν όψει της ερχόμενης σεζόν είναι για τον Ατρόμητο αυτή που διανύουμε, αφού εκτός απροόπτου θα πέσουν οι υπογραφές του νέου συμβολαίου με τον Νταμίρ Κάναντι.

Η μεγάλη εκκρεμότητα που απέμενε ήταν η άφιξη του μάνατζερ του Αυστριακού στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου στο οποίο θα περιλαμβάνεται και συγκεκριμένη (υψηλή για τα δεδομένα ενός προπονητή) ρήτρα για ομάδα του εξωτερικού ΚΑΙ ΜΟΝΟ, η οποία θα ισχύει όμως για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Οι τελευταίες πληροφορίες από Περιστέρι μεριά κάνουν λόγο για μια συμφωνία που δύσκολα χαλάει, εκτός κι αν ο ατζέντης του Νταμίρ Κάναντι θέσει τελείως διαφορετικά δεδομένα στο τραπέζι, κάτι που είναι απίθανο, αφού ο τεχνικός της ομάδας έχει μεταφέρει ακριβώς το τι θέλει για τη νέα σεζόν.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x