Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα ο Μάρκος Πάουλο για τον Παναιτωλικό

Η υπόθεση πέρασε από… χίλια κύματα, αλλά ο Μάρκος Πάουλο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, αφού βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Παίκτης του Παναιτωλικού πρέπει να θεωρείται ο Μάρκος Πάουλο, καθώς μετά από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η διοίκηση των Αγρινιωτών κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που παρουσιάζονταν από τους εκπρόσωπους του ποδοσφαιριστή.

Όπως, μάλιστα, αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή είναι στο δρόμο για το Αγρίνιο ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Η διοίκηση του Παναιτωλικού προσπαθεί να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή από τον Ιούνιο, έχοντας φτάσει πολλές φορές κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, αλλά οι συνεχώς αυξημένες απαιτήσεις από τους διάφορους μάνατζερ που εμφανίζονταν στην υπόθεση, παραλίγο να οδηγήσουν τη συμφωνία σε οριστικό «ναυάγιο».

Τελικά, τα «καναρίνια» κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και με την πολύτιμη βοήθεια του ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, οι ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου.

O 27χρονος αγωνιζόταν από το 2012 στην Ακαντέμικα από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x