Λύση στο… σίριαλ με τον Σικαμπάλα φαίνεται πως θα έχουμε! Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα και στην Αθήνα, συγκεκριμένα, ώστε να τα πει με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης για το θέμα του συμβολαίου του.

Ο Σικαμπάλα αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ενώ παρέα με τον Αιγύπτιο θα είναι και οι εκπρόσωποί του. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή φαντάζει πως είναι η λύση του συμβολαίου του. Κάτι που φυσικά το επιθυμεί ο Αιγύπτιος και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα ζητήσει κάποια αποζημίωση, θέλοντας έτσι να κάνει πιο… εύκολο το έργο των ανθρώπων του Απόλλωνα.

Στο τραπέζι από την πλευρά της Ελαφράς Ταξιαρχίας αναμένεται να πέσει και το θέμα της παραμονής του ποδοσφαιριστή μέχρι το φινάλε της σεζόν, για να βοηθήσει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Κάτι που φαντάζει δύσκολο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η διοίκηση του Απόλλωνα δεν πρόκειται να κάνει εύκολα πίσω και θα προσπαθήσει να κάνει ότι είναι καλύτερο για την ομάδα.

Γιώργος Τσανάκας

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ